Je bent vast enorm nieuwsgierig, vooral als je hebt mee gedaan met mijn winactie, of niet? Ben jij de winnaar van de Goodie Bag?

100

Op 2 september jl. maakte ik in een video op Youtube mijn winactie bekend. Mijn doel was om op alle kanalen 100 volgers, abonnees en vind-ik-leuks te krijgen en daar had ik jullie hulp bij nodig. Op Instagram ging dit ontzettend snel en Youtube groeide ook wel gestaag. Facebook bleef toch wel een beetje achter. Dit komt, vermoed ik, doordat Facebook een plek is voor wat ouder publiek. Op Instagram en Youtube zitten wat jongere mensen, wat toch het grootste deel van mijn doelgroep is.

Maar goed, na een flinke “campagne” is het dan toch gelukt, ook met Facebook! De teller staat inmiddels zelfs op 110 vind-ik-leuks!

Een meer dan welgemeend dankjewel!

De afgelopen tijd heb ik keihard gewerkt om mijn blog te verbeteren en groter te maken. Ik kan nu echt beamen dat het mij gelukt is en ik blijf hard werken om de boel te professionaliseren.

Maar hey, ik kan dit niet alleen. Als ik jullie onvoorwaardelijke steun niet had in de vorm van alle likes, reacties, gelees en gekijk, was ik niet waar ik nu ben. Ik wil jullie daarom ook enorm bedanken dat jullie mij geholpen hebben en helpen groot te worden, Dank daarvoor!

Het liefst zou ik jullie allemaal een goodie bag toesturen, om te laten zien hoe dankbaar ik ben, maar dan ben ik bang dat ik failliet ga, hahaha.

En de winnaar is…..

En nu echt, maar dan ook echt, zal ik vertellen wie de winnaar van de goodie bag is geworden:

Bo Frieling

4 Comments

  1. jammer dat ik het niet ben geworden maar ik gun het een ander ook gefeliciteerd Bo Frieling ❤️❤️

    • Eke Reply

      Sportieve en lieve reactie! En ik ga er voor de feestdagen weer een winactie uitdoen, wie weet ben jij dan de gelukkige!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.