Ik vrees dat week 41 een saaie week gaat worden waarin ik niet veel spannends ga ondernemen, dus excuses alvast, hahaha.

Zondag

Jullie weten vast al wel dat zondag mijn wasdag is. Dus na ons gezellige ontbijtje mocht ik meteen aan de bak. We besloten dat we Max zijn middagslaapje zouden skippen, want mijn schoonzus vierde haar verjaardag. Met een mega springkussen in de voortuin, dus alle kinderen waren lekker aan het springen.

20161009_204103

Ik vind de zondagavond altijd zo’n domper, je weet dat het weekend langzaam eindigt. Hoewel ik echt een leuke baan heb, vind ik het ook heerlijk om vrije tijd te hebben. Ik besloot dus mijn verstand op nul te zetten en lekker Gilmore Girls te kijken, echt mijn meest favo serie ever!

Maandag

20161010_090616

Ik liep mijn kantoor vanmorgen binnen en dacht: vast leuk voor jullie om te zien hoe mijn werkplek eruit ziet. Ik zit in mijn up in een kamer waar zo 2 a 3 personen zouden kunnen zitten, dus de ruimte is vrij groot, maar ook kaal. Ik heb op de muur aan de rechterkant geprobeerd wat leuke foto’s en inspirerende quotes op te hangen, maar het fleurt het geheel nog niet echt op, hahaha. Mocht je een leuk tip hebben om het wat gezelliger te maken, laat zeker een reactie achter!

20161010_191721

’s Avonds deed Jeroen boodschappen, zodat ik dit dinsdag niet hoefde te doen, zo lief! En als klap op de vuurpijl bracht hij ook nog iets heel fijns mee! Gouden kerel hoor, die man van me!

Dinsdag

Vandaag ben ik vrij, de inmiddels al bekende Max&Mamma-dag. Toch moest ik even langs mijn werk voor een gesprek en dus bracht ik Max even bij mijn ouders.

20161011_142255

Toen Max op bed lag, ging ik even eten en keek ik Heel Holland Bakt terug. Ik vind dit altijd heerlijke feel good-tv en heb al twee favorieten: Francis en Annemarie.

Daarna deed ik was klusjes in huis en haalde Max uit bed en gingen we heerlijk even samen spelen.

Woensdag

Weer een dagje werken! Omdat mijn ene collega ziek is, zat ik vandaag achter de receptie. Mijn andere collega heeft lekker vakantie, dus ik was alleen op onze afdeling. Soms ook wel eens lekker, haha.

KittyCatties

’s Avonds lekker aan het Netflixen met in mijn ooghoek mijn twee lieve KittyCatties: Bella (Cinderella) en Tinkie (Tinkerbell)

Donderdag

Boerderij

Het laatste werkdagje alweer. De week vliegt voorbij! Ik breng voor mijn werk Max naar de opvang. Hij gaat een keer per week naar een fantastische plek op een boerderij. Heerlijk veel buiten, ontzettend smerig worden en hij leert er zo veel. Beste keuze ooit!

unboxingstyletone

Na het eten spurtte ik naar boven om de Styletonebox te unboxen. Helaas is het licht nu echt ruk en de ringlamp maakte het ook niet veel beter. Komende zondag heb ik tijd bij daglicht en doe ik een nieuwe poging. Wel jammer dat ik nu al weet wat er in de box zit, maar goed. Ik vind het steeds belangrijker om goede kwaliteit te leveren, dus tja.

Televizierringgala2016

Daarna plofte ik op de bank om het Televizierringgala te kijken. Ik ben dol op dit soort programma’s, maar nog meer op alle outfits die voorbij komen! Die jurk van Dionne Stax: Wow!

Vrijdag

Een fijne dag met mijn leuke zoon! We fietsten wat, kregen bezoek van ons allerjongste neefje (10 weken) en zijn moeder en maakten Mug Cake (zo lekker en simpel, ideaal voor een ongeduldige peuter, haha) en aten bij mijn ouders, zoals elke vrijdag

kledingpassen

Ook bestelde ik wat kleding, omdat ik niet zoveel bovenkleding meer had na een verwoeste opruimbui. Ik maakte deze hilarische foto van een item waar ik over twijfel. Wat vind jij, doen of terugbrengen?

Zaterdag

Ik mocht een van mijn grootste passies uitoefenen: High Tea-en! Ik probeer door het hele land High Tea-locaties uit en daarover schrijf ik recensies voor mijn High Tea-recensiepagina Hightealovely. Ontzettend leuk, maar vooral ook lekker om te doen!

HTBDGorile

Samen met mijn vriendin Sharon ging ik naar Brownies&Downies te Goirle. Voor de derde keer al, haha. Dit is echt een van de beste High Tea’s die ik ken (en daarom ook uitgeroepen tot Beste High Tea-Locatie van Nederland 2015) en zeker een bezoek waard!

Nou. Dat was me het weekje wel. Komende week heb ik weinig spannends gepland. Stiekem vind ik dat ook wel fijn want dan kan ik even flink aan de bak met mijn blog.

Heb jij leuke dingen gedaan de afgelopen week? Of juist niet?

 

5 Comments

  1. Misschien wat grotere posters op je muur op je werkplek en planten. Grote (nep) planten geven ook veel sfeer

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.