Mijn tweede fotolog alweer, jongens! Ik kan een hele uitgebreide intro gaan tikken, maar laat ik maar gewoon beginnen!

Zondag

20160925_114705

Zondagmorgen ontbeten we uitgebreid met zijn drietjes en nadat we ons aangekleed hadden, gingen we naar het bos. Hoewel het niet echt herfstig was, ik had me zelfs te warm aangekleed, was het toch wel fijn.

In de verte zagen we mensen zitten aan een picknicktafel, dit bleken mijn broer en schoonzus te zijn met hun kinderen/onze nichtjes en neefje, erg leuk! Max is een half jaar ouder dan hun jongste dochter en samen zijn ze twee dagen bij mijn ouders, dikke maatjes hoor! Ze waren pannenkoeken aan het eten en Max mocht lekker even mee smikkelen terwijl wij met mijn broer en schoonzus kletsten.

’s Middags deden we niet veel bijzonders. Onze ex-schoonzus Jessica (dit klinkt een beetje apart, maar ik je snapt mij wel toch?) appte of we patatjes bij haar en haar dochter (ons nichtje) wilde komen eten, hartstikke leuk en gezellig was dat. Hoewel tussen Max en zijn nichtje drie jaar leeftijdsverschil zit, is het ontzettend leuk om te zien hoe ze zich samen vermaken.

Maandag

20160926_133558

Ik ergerde me al een tijdje aan deze lade in de badkamer. Het was een beetje een snelalleserinmieterenladeweerdichtdoen-lade geworden ๐Ÿ˜€

Ik heb alles eruit gehaald, wat dingen weggegooid (okรฉ, niet helemaal waar. Ik mikte dit in mijn opgemaakt-mandje, voor mijn tweemaandelijkse opgemaaktvideo) en even uitgesopt. Man, wat voelde ik mij vlijtig.

Dit is het eindresultaat:

20160926_140052

Dinsdag

Dinsdag is Max&Mamma-dag. Heerlijk in bed lummelen tot een uur of negen en dan Max uit bed halen. Nadat we ons hadden aangekleed, brachten we wat pakketjes weg en gingen we tanken bij een vliegveld in de buurt. Max kon zo mooi nog even zich vergapen aan de vliegtuigen. Daarna maakte we cake pops.

20160926_133623

Tijdens zijn middagslaapje ging ik even aan de kwastenschoonmaak. Ik merk dat ik dit redelijk vaak doe, eigenlijk wel elke week/elke twee weken. Ik vind het vooral met foundationkwasten erg ranzig om deze nogmaals te gebruiken. Ik denk dat ik binnenkort maar wat extra kwasten aanschaf (ik heb er al genoeg staan op mijn Aliexpress-wishlist) en voor mijn oogschaduwkwasten dit handige blikje.

Ook keek ik de documentaire Roze Wolk terug die maandagavond werd uitgezonden. Deze documentaire gaat over vrouwen met een postnatale depressie. Erg aangrijpend en emotioneel, hoewel ik zelf geen postnatale depressie heb gehad, raakte de omschrijving van hun gevoelens mij enorm, omdat ik vorig jaar mijzelf een aantal maanden erg rot voelde. Een aanrader dus!

20160927_200304

Stiekem vind ik het heerlijk dat het zo vroeg donker is ’s avonds en ik besloot lekker alle kaarsjes weer aan te doen. Daarna op de bank met een tijdschrift en een flinke mok thee, I love it!

Woensdag

Ik probeerde de nieuw vloeibare lipstick uit de Styletonebox van september. Hot Lips (L403) van Ellis Faas, een megamooie roze kleur! Normaal ben ik meer van de bruine en nude-tinten maar deze staat mij ook wel!20160928_113602

’s Avonds kletste ik gezellig bij op Whatsapp met mijn lieve vriendin Erica en schreef ik twee artikelen voor de komende twee weken, hoppa!

Donderdag

20160929_090513

Ik had heerlijk even een dag voor mijzelf dus besloot ik naar Action te gaan. Het is een stuk relaxter snuffelen zonder man en zoon om mij heen.

Daarna ging ik mezelf even lekker opmaken en nam ik twee video’s op. Een shoplog van mijn gekochte producten bij Action en een Opgemaakt-video.

20160929_150101

In de middag las ik heel veel artikelen op de blogs van Lisanneย en Anouk. Zij hebben veel blogs over hoe je je blog professioneel kunt maken, precies waar ik naar op zoek ben! Onze dove, obese en ietwat domme kat lag gezellig naast me te knorren.

Vrijdag

Ik vergat vandaag foto’s te maken. Max en ik hadden een Max&Mamma-dag en in de ochtend ruimden we wat op en deden we boodschappen. Toen Max op bed lag ben ik als een razende beneden aan de slag gegaan met opruimen en schoonmaken (ik beken het maar meteen, ik ben geen goede huisvrouw, ik houd er echt niet van.), want een collega van Jeroen kwam eten.

20160930_194554

Jeroen ging ’s avonds met zijn collega naar de bruiloft van weer een andere collega en ik hing lekker op de bank met the adorable Ben Affleck (gewoon op Netflix, hoor).

Zaterdag

Ik was van plan om deze dag veel foto’s te nemen, maar dat liep iets anders dan ik hoopte.

Na een heerlijk ontbijtje met zijn drieen, had ik even me-time en maakte ik mezelf uitgebreid op. Jeroen en Max gingen ondertussen een rondje fietsen samen.

Jessica (mijn ex-schoonzus) haalde mij op om samen naar een beauty-event te lopen, een stukje verderop in de wijk waar wij allebei wonen. Hier liepen we vrij rap doorheen, we zagen niet direct iets wat ons interesseerde. Maar even door naar Action dus, haha. Ik zag niet veel spannends, want ik was er immers van de week ook al geweest. Nadat ik met Jessica mee was gelopen naar haar huis, liep ik door naar mijn eigen huis.

20161001_141040

Als lunch had ik een heerlijk prakje Boerenkool van de avond ervoor, zo lekker!

In de middag deden we niet veel bijzonders, beetje hangen en relaxen, dat werk.

20161001_193840

Toen Max op bed lag, wilde ik nog wat laatste dingetjes doen achter mijn laptop en het Webinar over Doelgroepbepaling van Blog Chick volgen, maar mijn laptop vond het nodig om een twee uur durende update uit te voeren, erg fijn…

Dit was mijn weekje alweer! Komende week heb ik een tripje naar Duitsland gepland staan. Drie keer raden naar welke winkel ik ga, hahaha.

2 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.