Welkom op mijn kakelversnieuwe website! De afgelopen weken ben ik hard gegroeid qua abonnees op Youtube en volgers op Instagram. Hoe leuk zou het zijn als ik op al mijn kanalen minimaal 100 volgers/abonnees/vind-ik-leuk’s heb?

Mocht ik deze mijlpaal bereikt hebben, dan maak je kans op een beautypakket! Bekijk onderstaand filmpje hoe je hier kans op maakt!

 

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

4 Comments

  1. Moniek jansen Reply

    Ik doe mee volg je op Facebook Instagram en YouTube kanaal, leuke acties veel succes ♡

  2. Hoi hoi, op Youtube heb ik al gereageerd. Dat had ik hier nog niet gedaan, dus ik laat je via deze weg ook even weten dat ik op je blog ben geweest.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.