Het was alweer even geleden dat ik naar Primark ben geweest, geloof voor het laatst begin juni.

Bruiloft

Ik twijfelde een beetje over de schoenen die ik besteld had voor de bruiloft die wij vorige week hadden, dus wilde ik even bij Primark checken of ze nog wat hadden staan wat mij wel beviel. Helaas. Wel kocht ik wat andere items.

In de video kun je zien wat ik kocht!

 

 

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

1 Comment

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.