Nieuw item

Ik heb besloten om vanaf deze week een “fotolog” te gaan bijhouden die ik wekelijks op zondag publiceer. Zelf vind ik het altijd heel leuk om dit soort artikelen te lezen en bekijken en dacht: waarom ga ik dat ook niet doen?

Wat ga je zien?

Ekebrouwer.nl is en blijft een Beautyblog en daar zal niks aan veranderen. Wel ga je op deze manier kennismaken met andere dingen uit mijn leven. Alleen maar leuk toch?

Eke’s week: week 38 met o.a. shoppen, websites bijwerken en een bruiloft!

Spannend hoor! Deze week begin ik met elke dag foto’s maken. Het zal misschien de eerste keren wat stuntelen zijn, maar ik ga mijn best doen jullie een zo gevarieerd mogelijk beeld geven van de afgelopen week!

Zondag (ja, omdat dit artikel op zondag verschijnt begin ik met de voorgaande zondag)

20160918_135817

Ik werkte vandaag hard aan Ekebrouwer.nl, zo werkte ik mijn planning bij en plande ik berichten in voor de komende week. Ook stuitte ik op de website van Blog Chick waar ik mij de rest van de avond mee vermaakte. Een ideale site voor beginnende bloggers, ik heb er veel inspiratie vanaf gehaald!

Ook doe ik minder spannende dingen op zondag, zoals de was. En stiekem vind ik het ook wel weer fijn, zo’n hele zondag wassen (ik doe dat 1x in de week op een vrij compulsieve manier, haha).

Hebben jullie dat ook op zondagavond? Het gevoel dat het weekend voorbij gevlogen is en je zoveel meer had willen doen?

Maandag

20160919_143857

Op maandag mag ik altijd weer aan de bak. Ik werk bij een Jeugdzorginstelling waar ik een hele leuke, afwisselende administratieve functie heb.

In de middag piepte ik er even tussenuit om naar de Mondhygieniste te gaan. Altijd weer een feestje :-S maar helaas nodig.

‘S avonds knuffelde ik extra lang met onze zoon die ik naar bed bracht. Ik vind het heerlijk om te werken en geen thuisblijfmoeder te zijn, maar des te beter zijn die knuffelmomentjes dan!

Ook las ik weer flink verder op de site van Blog Chick, volop inspiratie!

Dinsdag

20160920_143702

Dinsdag is een van mijn vrije dagen. In de ochtend probeer ik vaak wat leuks te doen met onze zoon. Deze keer naar Primark in Almere, voor hem niet zo heel boeiend, maar wel even nodig. Ik laat hem zelf altijd een beetje rondscharrelen en dat werkt prima. Tot nu toe laat hij alles heel en als ik het vraag legt hij de spulletjes terug.

Tijdens het middagslaapje van onze zoon (het klinkt niet heel liefdevol, maar ik koester dit soort momenten enorm, want dat betekent dat ik tijd voor mijzelf of deze website heb) werkte ik sinds lange tijd mijn andere passie bij. Ik ben namelijk dol op High Tea-en en sinds 2 jaar schrijf ik hier recensies over. Ben je nieuwsgierig geworden? Hier vind je Hightealovely.

Woensdag

screenshot_2016-09-25-09-36-28

Vandaag werkte ik weer. Mijn lieve collega van de receptie was ziek, dus ik mocht daar een dagje doorbrengen als invaller. Niet mijn meest favoriete taak, maar ach. Wat moet dat moet.

‘S avonds ging Jeroen Judotraining geven en zo kon ik zodra Max op bed lag een shoplog opnemen. Juist ja, van de items die ik bij Primark kocht. De shoplog komt dinsdag online!

Donderdag

20160922_203347

Mijn laatste werkdagje van de week alweer! Deze vloog om en ik ging een uur eerder weg om nog even de stad in te gaan. Vrijdag een bruiloft en ik wilde nog wat laatste dingetjes kopen zoals panty’s. Die ik uiteraard vergat te kopen zodat ik ’s avonds opnieuw naar het centrum kon 😀

Daarna douchte ik en deed ik papillotten in mijn haar. Ik had geen zin om de volgende ochtend naar de kapper te gaan, dus besloot ik zelf mijn haar te gaan doen.

Vrijdag

20160923_134552

The big day!

Altijd denk ik dat het krap gaat worden qua voorbereidingstijd, dus neem ik extreem veel tijd hiervoor. Uiteindelijk viel het allemaal mee. Ik haalde nog even schoenen bij mijn schoonzus om te lenen, zodat ik de schoenen die ik besteld had terug kon sturen, want die zou ik toch alleen vandaag dragen.

Ik bracht Max naar mijn ouders, hij ging daar gezellig een nachtje logeren en toen ik weer thuis was aten Jeroen en ik een broodje en deed ik daarna mijn haar en make-up en kleedde ik mij aan. En ik was dik tevreden over hoe ik eruit zag!

De bruiloft was waanzinnig mooi, op een prachtige locatie: Fort Zuid Oost Beemster. De ceremonie was mooi, het gezelschap leuk en het eten was heerlijk. We gingen redelijk bijtijds weer richting huis, rond 22.00 uur. We hadden besloten dat ik terug zou rijden en hoewel ik autorijden heerlijk vind, zie ik geen moer in het donker en vind ik dat ook minder prettig.

Zaterdag

screenshot_2016-09-25-09-59-35

We konden heerlijk uitslapen, maar deden dat niet 😀

Zodra we wakker waren hebben we ons aangekleed en zijn we Max op gaan halen bij mijn ouders. Stom dat je er zo aan gewend bent om hem meteen te zien ’s ochtends!

In de middag nam ik een Q&A-video op. Ik had flink wat vragen van jullie gekregen en vond het superleuk om deze video op te nemen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Na Max zijn middagslaapje deden we boodschappen met zijn drieën en ’s avonds struinde ik YouTube af.

 

Zo. Mijn eerste Eke’s week is een feit! Het is even wennen en ik moet er meer aan denken om foto’s te maken, maar dat komt vast goed! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je laat weten wat je van dit wekelijkste fotodagboekje vindt. Voor herhaling vatbaar?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.