Aaargh, wat vind ik dat toch lastig hé, dat zetten van een mooie, strakke eyeliner, en dan nog niet eens met een wing eraan!

In mijn shoplog van afgelopen week, heb je kunnen zien dat ik onder andere twee eyeliners kocht. Met deze twee eyeliners ben ik gaan oefenen en natuurlijk kun je dit resultaat zien:

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Het resultaat is mooi! Ik heb geen tips & tricks, want zelf waag ik me eigenlijk nooit aan eye-liner. Al vind ik het wel heel mooi bij anderen. Misschien toch eens proberen!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.