Na een hoop lovende woorden over DM in Duitsland, een drogisterij met mega lage prijzen, moest ik hier natuurlijk een keertje heen. In april was mijn eerste bezoek en nu ik opnieuw in de buurt van Duitsland was, kon het niet anders dat ik even een kijkje ging nemen. En vele euro’s armer was :-D.

Kijk je mee naar mijn gekochte items?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

1 Comment

  1. Pingback: Shoplog: DM oktober '16 - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.