Voordat ik mij (opnieuw) onderdompelde in de wereld van Make-Up en Beauty, had ik geen idee van de mogelijkheden van kwasten schoonmaken. Dat is ook niet gek, want ik had maar een minipaletje met drie kleuren en dus ook maar drie kwasten. Ik gebruikte voor elke kleur telkens (nou ja, die drie keer per jaar dat ik Make-Up gebruikte) dezelfde kwasten. Zonder te reinigen dus. Yuk!

Nu ik veel meer kwasten gebruik en het vooral belangrijk vind om bijvoorbeeld een Buffer Brush (waarmee ik foundation aanbreng) goed schoon te krijgen, probeer ik trouw met regelmaat mijn kwasten te reinigen. Helemaal niet ingewikkeld en soms ook wel een fijn klusje!

In de video kun je zien hoe ik dit doe:

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.