Het is Favourite Friday! Elke vrijdag laat ik weten welk product ik superfijn vind.

Ik trap af met 3 in 1 Micellar Cleansing Water van Good Old HEMA!
Micellair water gebruik je om je gezicht te reinigen. Je gebruikt dit in combinatie met wattenschijfjes. Het bevat geen alcohol, parfum en kleurstoffen en is ook te gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

Het fijne van dit product is dat je gezicht lekker fris aanvoelt en dat het geen drol kost: € 2,00 voor een fles van 250 ml.

Wel moet ik opmerken dat als je volledig in de make-up hebt gezeten (vooral met foundation), je flink wat watjes moet gebruiken om helemaal schoon te worden. Dan raad ik aan om te starten met een ander reinigingsmiddel en af te sluiten met dit fijne watertje.

Zelf gebruik ik op bijvoorbeeld mijn werkdagen geen foundation, hoogstens een BB-cream, maar ook dat niet altijd. Dan kun je ’s ochtends en ’s avonds prima door met dit superproduct.

12932555_492594700938093_8628233321714759680_n

 

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.