Vorig jaar raakte ik bekend met het fenomeen Wimperextensions. Althans, de mooie versie ervan. We kennen allemaal wel de spinnenpootvarianten die een niet nader te noemen stereotype vrouw draagt. Ik zag de mooie versie.

Ik “like”-te een salon die deze wimperextensions aanbracht, Beauty by Suraya. In November hadden zij een actie waarin een wimperextensionist (you get me) in opleiding (de lieve en geweldige Pomme) voor een leuke prijs op je kon oefenen.
En zo geschiedde…

Ik vond het enorm spannend, want wat als het niet mooi zou zijn?? Maar wauw! Als je verliefd op je zelf kon worden, dan was dat zeker gebeurd. Het effect is echt prachtig!

Ik maakte de ene na de andere selfie (hoe genant :-D) en zag er fris, fruitig en verzorgd uit terwijl ik net uit bed kwam. Dat is normaal wel ff anders kan ik je melden, haha.

Ik kan het echt iedereen aanraden en ga het zelf zeker nog eens laten zetten. Waarom ik daar niet mee ben doorgegaan? Ik vind het persoonlijk een wat prijzige hobby.

Voor een nieuwe set (ik ga even uit van de prijzen die Beauty by Suraya hanteert) betaal je € 55,-. Afhankelijk van wanneer je de set laat bijvullen (tot 4 weken na het laten plaatsen van je eerste set) betaal je 25 tot 30 euro per keer. Het kan zijn dat je dit elke maand wilt uitgeven, maar ik zou zeker elke 2 tot 3 weken moeten laten bijvullen. Dan praat je snel over ongeveer € 50 euro per maand/5 a 6 weken.

Ook vond ik het zelf een redelijk geklungel met mijn ogen opmaken. Het kan ook zo zijn dat ik er toen nog niet zo handig mee was en dat het nu makkelijker zou gaan. En als laatste: laat je de set weghalen, dan zijn je wimpers (die van mij dan) erg kort en zie je er erg kalig uit. Het duurt dan zeker een flink aantal weken voordat je wimpers weer terug zijn.

Maar verder, zeker doen! Vooral als je het wil laten bijhouden.
Ik denk dat ik ze zeker nog eens laat plaatsen, nu hebben andere hobby’s even voorrang die geld kosten. Maar mocht ik ooit in de laatste fase van een zwangerschap zitten en ik er toch fris uit wil zien in de kraamweek, dan ga ik ze zeker weer laten zetten!

13344553_511849302345966_5960854201389704761_n 13310419_511849299012633_4307632442735820626_n

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

8 Comments

  1. Hoi Eke,

    Een lashlift is ideaal om te doen voor jou! Blijft zo’n 8 weken goed zitten en het is niet schadelijk voor de wimpers. Je eigen wimpers krijgen een mooie krul, lift, lengte en volume. Zo maak je optimaal gebruik van wat Moeder Natuur je gegeven heeft!

  2. Wat een mooi resultaat zeg, je wimpers zijn inderdaad erg mooi lang. Helaas ben ik van nature ook niet gezegend met van die lange exemplaren 😉

    • Eke Reply

      Dankjewel! Het fijne is ook dat je er meteen goed uitziet als je wakker bent, zo fijn!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.