Als je het idee hebt dat ik elke dag volledig in de make-up zit, dan moet je ik teleurstellen.

Ik ben ab-so-luut geen ochtendmens en naast dat ik mezelf klaar moet maken, is er ook nog een 2-jarige (die net als ik moeite heeft met de ochtend) die ik met veel geduld en omwegen klaar moet maken voor een dagje naar oma of het kinderdagverblijf.

Dus als alles van een leien dakje gaat, dan probeer ik de laatste wel wat op mijn gezicht aan te brengen.

Ik begin met het schoonmaken van mijn gezicht, daarvoor gebruik ik het micellaire water van HEMA Ondertussen poets ik mn tanden en doe een deo-tje op.

Omdat ik geen zin heb in een foundationsmeerbeurt, doe ik vlug een paar likjes Hydrating BB Cream (Ivory) van Etos op en smeer dit goed uit.

Op mijn oogleden breng ik City Proof 24HR Waterproof Eyeshadow (605 Brooklyn Mocha) van NYC (in handige grote potloodvorm) aan.

Wat mascara op mijn wimpers, Scandaleyes Curve Alert Mascara (001 Black) van Rimmel London. Deze heb ik al bijna 2 jaar, dus die moet ik echtechtecht weggooien, eigenlijk een jaar terug al.

Dan als laatste, de lipjes! In de Beautybox die ik afgelopen week ontving, zat een tubetje Lip Lust (no.7 Playboy) van BeautyUK. Prima, geeft een mooi roze glansje af.

En dan ben ik klaar om fris te verschijnen op mijn werk, niet dichtgevoegd :-D, maar wel wat toonbaarder dan zonder make-up!

unnamed

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.