Over mij

Wie ben ik?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je wilt weten wie ik ben, nu je kennis hebt gemaakt met mijn website.

In 1984 ben ik geboren als laatste kind in een groot en gezellig gezin. Ik ben grootgebracht door mijn ouders met het grootste hart van de wereld en gepokt en gemazeld door mijn vier oudere broers. Toen ik 18 jaar was leerde ik mijn man kennen en zeven jaar later trouwden wij. Na vijf jaar huwelijk kregen wij onze zoon in 2014,

Drie dagen per week werk ik als Administratief Medewerker en naast dat ik in mijn vrije tijd graag tijd doorbreng met mijn man en zoon, is High Tea-en (en ondertussen bijkletsen met vriendinnen) een grote hobby van mij.

Hoe het allemaal begon…

We gaan meteen de diepte in, want ik ben niet zomaar begonnen met mijn website.

In 2015 kreeg ik Burn Out-verschijnselen, kreeg hiervoor wat hulp en ik kwam er daardoor achter dat ik mijzelf niet zo belangrijk vond. Volgens mij kampen meer vrouwen daar mee. Je gaat samenwonen, werken, krijgt een kind. Alles gaat maar door, want dat doet toch immers iedereen?

Het werd dus tijd voor meer tijd voor mijzelf en een leuke hobby. En ja, ook aan dat uiterlijk mocht wel weer wat gedaan worden, want verder dan een sporadisch mascaraatje kwam het niet. En dat terwijl ik als tiener nog grootse plannen had qua carrière op Beautygebied!

Tijdens mijn Burn Out lukte het me niet om het journaal te kijken of documentaires waar ik altijd zo dol op was. Het kwam niet meer binnen. En toen ontdekte ik LaViesagista. En EliseJoanne. En meer beautybloggers. Urenlang keek ik hun video’s en las ik hun artikelen. Zij leerden mij dat een mooie look echt niet zoveel moeite was en dat er zoveel mooie Beautyproducten te koop zijn. Zo had ik eindelijk de manier gevonden om tijd voor mijzelf te creëren, gewoon lekker old skool tutten!

Dus ik begon te kopen en te kopen en te kopen (en ben daar nog steeds niet mee gestopt, haha) en dacht: waarom laat ik andere vrouwen (en inmiddels jonge meiden) niet zien hoe simpel het eigenlijk is om jezelf nog mooier te maken?

Het begon met wat tips op mijn Facebookpagina, daarna volgde wat (stuntelige) video’s op Youtube en nu kijk je op mijn website. Het is belangrijk om te weten dat ik geen professional ben, mijn foto’s en video’s niet perfect zijn en ik het vooral belangrijk vindt dat je kan zien hoeveel plezier ik beleef aan hetgeen wat ik doe en je ziet welke producten ik fijn of juist totaal niet vind!

Heel veel lees- en kijkplezier!

Liefs,

Eke Brouwer