Onlangs werd ik benaderd door de webwinkel Blisso. Ze wilden mij graag een aantal producten toesturen ter review. Nu is het, ondanks dat ik er de laatste maanden licht verwaarloosd uitzie, geen geheim dat ik een grote voorliefde heb voor make-up. En hoe leuk is het om een aantal producten uit te proberen? Ik vertel je meer over de producten en je krijgt natuurlijk foto’s te zien van mijn poezelige koppie waar ik de producten draag. Daarnaast vertel ik je alles over Blisso. Are you ready?

Makeupshoppen.nl

Voordat we naar de reviews gaan, eerst even meer over Blisso. Mocht je nog niet bekend zijn met Blisso: het is een van de snelst groeiende Make-upwebshops. De webshop bestaat nu zo’n anderhalf jaar en worden nu al gezien als een van de beste make-upsites in Nederland. Je kunt er make-up kopen van bekende merken zoals Maybelline, L’Oréal, Bourjois, Essie, Max Factor, Revlon, Rimmel, Elizabeth Arden en nog veel meer. Ook zijn er accesoires en make-upkwasten van merken zoals Real Techniques en Ecotools te koop. Het assortiment bestaat voornamelijk uit producten die niet meer in de winkels te koop zijn maar ze hebben ook nieuwe producten in het assortiment. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald product, dan is het ook mogelijk een email te sturen. Blisso gaat dan voor jou op zoek!

Het verzenden van de producten gaat supersnel. Indien je op werkdagen of zondag voor 23:00 uur bestelt, ontvang je het de volgende dag al in huis! Je betaalt geen verzendkosten vanaf €30,- (anders €2,95) en je kunt betalen met iDeal, PayPal, Credit Card of achteraf via Klarna of Afterpay.

L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation

L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation (€ 13,95), een hele mond vol! Meestal zit foundation in een flesje, maar deze variant van L’oreal komt in een sponsdoosje. In de verpakking zit ook een plat kussentje waarmee je de foundation kunt aanbrengen, maar dit kan natuurlijk ook met een kwast of beautyblender.

Ik was even bang dat de kleur (04 Rose Vanille) die ik toegestuurd zou krijgen te donker zou zijn, maar doordat het niet zo’n compacte foundation is, past het prima bij mijn huidskleur. De foundation is niet heel erg dekkend. Prima dus als je niet van een flinke dekking houdt en een egaal huidje hebt. Wil je toch wat oneffenheden wegwerken, dan moet je ook aan de slag met concealer. Door de “luchtigheid” van de foundation zit deze best fijn en trekt deze niet. Je voelt hem eigenlijk helemaal niet zitten. Links zie je mijn gezicht zonder make-up en rechts met de L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation op.

Rimmel Stay Matte Pressed Powder

Soms kan foundation best wel glimmen, dus gebruik ik regelmatig een poeder over mijn foundation heen. De Rimmel Stay Matte Pressed Powder (€ 11,95) valt op door zijn mooie patroon, maar de geur is ook heerlijk! Ik heb de kleur 001 Transparent ontvangen, misschien iets te licht maar hiermee kun je een iets te donkere foundation wel wat maskeren. Het poeder voelt zacht aan en net als de foundation voel je deze ook niet vervelend zitten. Na een paar uur zit het nog prima. Het bevat geen talk, (minerale) olie, parfum en parabenen, wat dus voor gevoelige huidjes erg fijn is. Het effect zie je hieronder!

L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

Eerder ontving ik al eens in een beautybox de versie met de roze dop uit deze serie, dit keer de gouden: L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara (€ 11,95). Mascara is denk ik mijn meest geteste product. Elke keer ben ik weer benieuwd of een nieuwe soort mijn favoriet kan overtreffen. Mijn voorkeur heeft meestal een siliconen borsteltje, dat heeft deze variant ook, in kegelvorm. De mascara aan het borsteltje is vrij dik. Zelf vind ik het prettiger om meerdere dunne laagjes aan te brengen, wat bij deze mascara dus al niet lukt. Helaas geeft het bij mij het beruchte spinnenpoten-effect. Ik vind dat persoonlijk een beetje trashy staan, dus ik ga hem helaas niet meer gebruiken. Hieronder zie je links een foto zonder mascara en rechts met.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Lipsticks en ik zijn niet de beste combi. Er zijn maar weinig kleuren die ik mezelf echt mooi vind staan. Ik ben dus reuze benieuwd naar de twee lipproducten die ik opgestuurd kreeg! Als eerste test ik Maybelline Color Sensational Lipstick (€ 9,95) in de kleur 108 Pink Pearl uit. Een zachte lipstick die fijn aanbrengt. Het voelt een beetje aan als een lippenbalsem, zeker ook wat de geur betreft. De kleur ben ik wat minder over te spreken. Hoewel shimmery lipsticks helemaal hot zijn, sla ik ze liever over.

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick

En dan het laatste te reviewen item: Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick (€ 10,95) in de kleur 720 Lasting Chestnut. Deze lipstick heeft de belofte tot 14 uur lang te blijven zitten en is een beetje semi-mat. Het brengt aan als een soepele lipstick en droogt daarna langzaam mat op. Geeft nog wel lichtjes wat af, maar blijft zeker lang zitten. Het heeft bij mij twee maaltijden overleefd en tijdens mijn make-upafhaalroutine zat er nog voldoende op om goed weg te boenen. De kleur is best prima te noemen, vooral in combinatie met een full face make-up look, want anders lijk ik er een beetje bleek door. Deze ga ik zeker vaker gebruiken!

Ik vond het enorm leuk om deze producten te ontvangen en te reviewen. Welk product heeft jou enthousiast of nieuwsgierig gemaakt?

1 Comment

  1. Mooie make up hoor ik smeer liever ook dunne laagjes mascara op ik heb vrij kleine wimpers en ogen
    Die lipstick de rose is prachtig denk dat ik die aanschaf ben er gek op mijn kleurtje
    De poeder is wat te licht voor mij maar die andere is prima
    Leuk om te te lezen
    Grtjes

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.