Ik heb de afgelopen drie jaar al heel wat Beautyboxen uitgeprobeerd. Want hoe leuk is het om elke maand een doosje bezorgd te krijgen met allerlei leuke producten op het gebied van make-up en verzorging? Op dit moment heb ik een abonnement op de Goodiebox, een superfijne box voor een leuke prijs. In dit artikel vertel ik je meer over mijn laatst ontvangen editie.

Wat is Goodiebox?

Over het concept Beautybox heb ik hierboven al iets vertelt. Je sluit een abonnement af en voor € 19,95 krijg je elke maand de Goodiebox bezorgt. Voordat je je eerste box ontvangt, vul je eerst op de website van Goodiebox een persoonlijk beautyprofiel in. In dit profiel geef je onder andere aan wat je haar- en oogkleur is en wat voor huidtype je hebt. Dit om ervoor te zorgen dat je producten krijgt toegestuurd die goed aansluiten op jouw beautyprofiel. De box is elke maand gevuld met producten gebaseerd op populaire en nieuwe trends. Elke maand is de inhoud weer een verrassing en heeft minimaal een waarde van € 65,-. Ben je je abonnement zat? Dan kun je het ook heel simpel op elk moment stopzetten.

Goodiebox December – The Reflection Box

The Reflection Box

Het is tijd voor wat reflectie zodat we kunnen zien hoe we oude habits kunnen veranderen en helemaal vernieuwd de komende periode in kunnen gaan.

De editie van deze maand bevat producten die je (letterlijk) zullen laten shinen, die zorgen voor wat gemoedsrust en fijne verzorging voor je huid. Ik vertel je snel meer over de vijf producten die in deze box zitten.

Paillettes Eye Pencil – Lord and Berry

Paillettes Eye Pencil - Lord and Berry

Lord and Berry, een Italiaans merk uit Milaan heeft een prachtig zwart oogpotlood met glitters uitgebracht. Het oogpotlood is zacht genoeg om te gebruiken op de boven- en onderkant van je oog. De kleur is goed op te bouwen, dus in een handomdraai tover je je alledaagse ooglook om naar een sexy en glamoureuze avondlook.

Het oogpotlood (€ 16,-) is fijn in gebruik en inderdaad superzacht. De glitters zijn subtiel maar mooi en het oogpotlood is makkelijk te vervagen. Dat is vooral handig als je look wel erg Gothic is geworden, zo kun je je look dus makkelijk herstellen.

Vitamin C Repair Serum – Balance Me

Vitamin C Repair Serum - Balance Me

Een intens voedend serum welke de huid verstevigt, pigmentatie behandelt en voor een gelijkmatige teint zorgt. Dit serum gebruik je dagelijks na het reinigen van je gezicht. Twee pompjes en je handpalm en je bent ready to go om het op je gezicht en hals te deppen.

Het tubetje bevat 10 ml serum. Full size is de Vitamin C Repair Serum van Balance Me groter, met een inhoud van 30 ml (€ 36,-). Het serum ruikt lekker fris, een beetje een citrusachtige geur. Het brengt fijn aan en trekt snel in de huid.

Effect Powder – Gosh

Effect Powder - Gosh

Het luxueuze Effect Powder (€ 10,-) in champagnekleur is een oogschaduw met long lasting effect. Ideaal voor zo’n enorm lange oudejaarsavond, het blijft prima zitten.

Het poeder is extreem goed gepigmenteerd en zit inmiddels op een groot deel van mijn toetsenbord, haha. Naast oogschaduw zou je het poeder prima kunnen gebruiken als highlighter, want het shinet je heerlijk tegemoet!

The Ritual of Ayurveda Dry Body Oil – Rituals

The Ritual of Ayurveda Dry Body Oil - Rituals

De Dry Oil uit de Ritual of Ayurveda-lijn van het populaire Rituals belooft een energieboost te geven mede dankzij het gebruik van ingrediënten zoals amandelolie en basilicum. De olie (€ 19,50 100 ml full size) voedt en verzacht de huid en laat je het stralen door een zachte satijnen finish.

De hype rondom Rituals heb ik nooit zo begrepen. Persoonlijk vind ik de producten te duur en te sterk ruiken, maar kan ik dus niks zinnigs zeggen over de kwaliteit. Het kleine flesje Dry Oil (30 ml) ruikt op zich wel lekker. De droge olie is fijn in gebruik en lijkt de huid inderdaad te voeden, zonder het spekglad te maken. Toch vind ik de geur iets te veel naar een Indiase Curry ruiken, dus zal ik de full size niet snel kopen.

Pro Concealer Palette – Bellápierre Cosmetics

Pro Concealer Palette - Bellapierre Cosmetics

De drie verschillende kleuren in palette kun je alle onzuiverheden subtiel wegwerken. Elke kleur is om een ander doel te maskeren. Dit palette (€ 28,-), gemaakt van natuurlijke minerale make-up, geeft een natuurlijke glow af.

Het was een grote plus geweest als Bellápierre bij het palette een uitleg had gegeven welke kleur waarvoor dient. Van links naar rechts: de groene concealer kun je gebruiken om rode plekjes, vlekjes, adertjes of puistjes mee te camoufleren. De middelste kleur, een roze perzikachtige tint kun je gebruiken om blauwe kringen en zichtbare blauwe adertjes te verdoezelen. Dit is een kleur die je goed kunt gebruiken onder je ogen. Heb je echt die hard paarse kringen, gebruik dan de meest rechter kleur. Deze heeft een wat gelige ondertoon. De cream-achtige concealer is prettig in gebruik en irriteert niet. De dekking is prima te noemen, maar een foundation erover is wel aan te raden.

Goodiebox gaf weer een prachtbox uit deze maand, er zit voor ieder wel een product in wat gebruikt kan worden. Met een totale waarde van €54,- haalt Goodiebox de belofte van elke maand € 66,- deze keer niet. Althans, ik tel de mini’s van de Dry Oil en het Serum even niet mee (en ben gewoon te lui om het om te rekenen, haha).

Heb jij wel eens een beautybox ontvangen?

1 Comment

  1. Wat heerlijk! Ik heb nooit een beautydoos ontvangen. De concealer lijkt mij geweldig. Vroeger had ik een doos die je zelf kon samenstellen van losse elementen. Oogschaduw, blusher en ook deze drie concealers. Het hangt van je huid af welke je het meest nodig hebt. Ik gebruikte vooral de blauwe voor rode plekjes en de gele voor onder je blauwe ogen haha nee ik heb daar een dunne huid dus .

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.