Vandaag laat ik je in mijn nieuwste video zien wat ik met mijn haar doe als ik er wat extra aandacht aan wil besteden. Verwacht geen every day look, daar vind ik het net wat te tijdrovend voor met een kleuter en een jonge baby. Maar als ik een keer wat extra tijd heb, in het weekend bijvoorbeeld, dan vind ik het extra leuk om er wat werk van te maken. Kijk je snel mee naar mijn nieuwste video?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.