Over een paar weken ga ik bevallen van onze tweede zoon. Iets waar ik naar uitkijk, en niet alleen omdat we hem dan eindelijk in onze armen kunnen sluiten, maar ook omdat het voor mij een nieuw begin, een nieuwe fase zal zijn. Hoe ik ook geniet van mijn zwangere lijf, want ik ben echt wel trots op die dikke pens, kan ik ook niet wachten om weer gewone kleding te gaan dragen. Ik heb dus een flinke dosis shoppingdrang en vooral veel zin in een goede, nieuwe garderobe!

Droomoutfits

Ik ben niet bepaald een fashionminded type en ook niet iemand die volgens de laatste trends gekleed gaat. Veel items vind ik gewoon spuuglelijk of moet ik aan wennen (om het een seizoen later alsnog te kopen). Ik kan mijn kledingstijl het beste omschrijven als simpel met wat tacky details. Ik houd van een fijne jeans, een simpele longsleeve en een paar mooie sneakers. Deze laatste het liefst met luipaardprintje of in een metallictint. Maar stiekem droom ik van de outfits van Carrie Bradshaw. Een simpele top met een grote corsage, een aanwezige tulerok en torenhoge heels. Helaas zal door mijn weelderige figuur een tulerok te aanwezig zijn en op hoge hakken strompel ik als een melaatse troela. Het is dus wel belangrijk dat ik mij in een beetje realistische items tentoonstel aan den wereld.

Shopping Wish List

We dwalen af. Het is dus tijd dat ik mijn huidige garderobe (deels) ga vervangen. Ook wil ik graag een paar van die basisitems hebben. Mijn missie: een mooie garderobe samenstellen! En hoe fijn is het dat dit tegenwoordig online kan? De volgende items komen staan inmiddels op mijn Shopping Wish List:

Bloes Chino Little Black Dress

Een mooie, witte tijdloze blouse (€ 29,95), een fijne chino (€ 54,99) in een lichte kleur en een Little Black Dress (€ 79,99)

Blazer Trenchcoat Leren jack

Een fijne getailleerde blazer (€ 59,99), een klassieke Trenchcoat (€ 79,99) en een stoer leren jack (€ 239,00)

T-shirts

Een paar fijne losvallende T-shirts: Kaki (€ 27,99), Roze gestippeld (€ 14,99) en Marineblauw met bloemenprint (€ 24,99)

Longsleeve Trui en Hoodie

Voor als het net wat frisser is: Longsleeve (€ 29,99), Pullover (€ 19,95), Hoodie (€ 29,99) en Trui (€ 19,99)

Jeans

Onmisbaar: goede Jeans! Destroyed Jeans (€ 79,99), Straight Jeans (€ 59,99), Skinny Shape Jeans (€ 34,99) en een zwarte Skinny Jeans (€ 39,99)

Chelsea Boots Sneakers

We moeten ook iets aan de voetjes: Chelsea Boots (€ 64,99), Adidas Stan Smith Sneakers (€ 89,99) en Puma Satin Sneakers (€ 79,99).

Je hebt een aardige indruk gekregen wat mijn favoriete items zijn en welke ik zeker nog wil toevoegen aan mijn garderobe. Ik leef dus toe naar de baring en zodra ik weer een beetje kwiek ben, ga ik lekker online shoppen!

Welke items zijn voor jou onmisbaar in je garderobe?

16 Comments

  1. Kan me voorstellen hoor, dat je op een gegeven moment ook weer je eigen kleding aan wilt, dat had ik wel. Wat een leuke wish list, hier toch een spijkerbroek en verder rokken en kurken die onmisbaar zijn.

  2. Gave items, vooral het leren jasje vind ik erg gaaf. Ik ben zelf absoluut geen mode-typje. Ik heb vooral basics in mijn kast en kan echt niet zonder een donkerblauwe jeans en fijne tank tops

  3. hele mooie items gekozen zeg!
    Er zitten wel wat dingen tussen die ik ook wel zou willen, al heb ik niet zo’n goede reden als jou om nog eens te shoppen 😉

    groetjes, Karlien

  4. mooie items en wat heb je er een lekkere wishlist van gemaakt. Ik snap dat je weer verlangd naar normale kleding. Voor je het weet kan je deze items lekker gaan aanschaffen en er in rond paraderen 😉

  5. Leuke wishlist! Ik ben zelf ook geen modetype. Ik vind het leuk om te shoppen, maar het hoeft allemaal niet perse in de mode of super hip te zijn. Basic t-shirts en spijkerbroeken zijn mijn musthaves.

  6. Oh wat leuk om naar uit te kijken! Een zwarte jurk is een must, net als handige tops! Die vind je zeker terug in mijn gardarobe. Oh en leuke pyjamas! 😀 haha

  7. Dat is een lange winkelmandje, haha! Ik draag het liefste een blouse. Daar mag ik er misschien nog wat van bijhebben 🙂

  8. Ik moet mezelf ook echt hoognodig een nieuwe outfit uitkiezen. Op de een of andere maneir hebben mijn kids uitpuilende kasten en vergeet ik mezelf

  9. AH! die hoodie met stippen is echt gaaf en de puma sneakers…. Lovin’ it!

  10. Stom he, die laatste loodjes. Ik liep ook regelmatig door de Primark met spullen in mijn handen die ik na de zwangerschap weer hoopte te passen, zodat ik gewoon even weer iets anders kon kopen dan zwangerschapskleding. Nog even geduld meid!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.