Mijn meest aangevraagde video: AliExpress Shoplog! Ik kocht een aantal items, vooral uit nieuwsgierigheid en ik laat je mijn onvervalste bevindingen zien en horen! Ga lekker zitten en geniet!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

5 Comments

  1. wat leuk. ik hou er ook van om kleine dingen via Ali te kopen. Soms valt het tegen maar vaak is het heel leuk

  2. Wat jammer dat de kleurtjes wat tegenvaller. Verder leuke shoplog ! Printje van de rugtas is erg leuk:)

  3. Oh my god!! Dat dinosauruspakje is zo vet!! Zo jammer dat het stofje zo elledig is 🙁 Misschien kan je er iets van een toilettasje van knutselen ofzo 🙂

Write A Comment