Het is weer tijd voor een vlog! Dit keer geen week- of maandvlog, maar vlog over dingen die ik de afgelopen tijd meemaakte. Ik klets je bij over hoe het met me gaat, vertel je alles over de 20-weken echo en laat je zien hoe ik onder andere mijn verjaardag vierde.

Ik hoop de komende tijd vaker een vlog voor jullie te hebben, de volgende staat al klaar en kun je komende woensdag verwachten. Heel veel kijkplezier!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooi hotel zijn jullie geweest. Jammer alleen dat je er niet zo lekker hebt geslapen

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.