Het bekende verhaal: je gaat naar Action voor een item en je komt terug met een shitload aan spullen. Die je ook echt allemaal nodig hebt. Echt! Met het voornemen om Youtube even te laten voordat het was, totdat ik een moment van inspiratie kreeg, was het opeens daar: ik ga een shoplog opnemen!

Ben je dus benieuwd naar alle items die ik kocht? Kijk dan zeker lekker naar deze video!

Ik ben ook zeker benieuwd naar jouw favo Action-aankoop. Laat je het me weten in de comments?

28 Comments

 1. Ja dat is echt het Action effect ; ) Je komt er altijd uit met meer dan je van plan was. (N.B. Op Huisvlijt kun je posts over de Action spammen in een linkparty!)

 2. Zo te zien heb je goed geshopt. Als het allemaal niet meer in één tas past. Leuk die kat achter je haha

 3. Wij hebben sinds kort ook een action in de buurt en je wordt er wel hebberig van. Ik moet trouwens wel lachen oma jouw aankopen zoals een fietszadelhoes, :). Ik kom er graag en vaak.

 4. Wat een heerlijke shoplog! Dat ene mintgroene opbergbakje (hoe je zo iets ook noemt) is heel erg leuk! Die lippenbalsem van de Action zien er ook altijd zo schattig uit. Leuk dat je kat ook even in beeld kwam hahah. Leuke video!

 5. Hoewel de action lekker goedkoop is, is het eigenlijk slecht voor je potomonee omdat je dan sneller te veel gaat kopen

 6. Ik heb dat ook altijd bij de Action, oh dat is goedkoop neem maar mee. En uiteindelijk heb je heel veel spul wat eigenlijk helemaal niet nodig is. En je hebt toch ook meer uitgegeven dan de bedoeling was.

 7. Altijd maar weer de action. Ik kom er ook nooit uit zonder een tas vol aan spullen. Heb volgens mij dezelfde bakjes gekocht

 8. Altijd fijn shoppen bij de Action. Ik ging er laatst heen voor knutsellijm en lenzenvloeistof (je de meiden wilde zelf slijm maken), maar kwam ook thuis met nieuwe pyjama;s voor de meiden en gave glitter eenhoorn diadeems voor carnaval

 9. Herkenbaar dat je weinig inspiratie hebt qua kinder cadeautjes. Toen m’n zoontje 5 werd heb ik de webshop ikgatrakteren.nl gevonden en die hebben heel veel kindertraktatie dingen. Pakketten, maar ook complete thema draaiboeken waar je dan de dingen voor kunt kopen in de webshop. Super blij was ik ermee en dit ga ik zeker ook weer gebruiken als ik weer een feestje ga geven of als er getrakteerd moet worden.

 10. Dit is echt een typische shoplog van de action. Heerlijk al die verschillende spulletjes. Ik heb deze maand een deal met mijzelf dat ik niet zoveel mag uitgeven dus ik ga de action niet naar binnen deze maand haha.

 11. Eerlijk gezegd koop ik er alleen maar dingen als ordners, tabbladen, maar ook de knutselspulletjes van Mila. Ontelbaar veel soorten vouwblaadjes, blaadjes, karton en andere leuke dingen. En eerlijk is eerlijk. Ik heb er een paar maanden geleden een bijzonder leuk houten – Indisch look a like – tafeltje gekocht (bijzettafeltje).

 12. Action, ik heb er een haat-liefde verhouding mee.. Ik vind het geweldig, moet er voor 1 ding heen. Kom met een tas vol terug en dat ene ding, ja die dan weer niet… haha

 13. Gelukkig is de Action voor mij aan de andere kant van de stad en fiets ik er zelden zomaar langs, want anders…

 14. Weer heerlijk geshopt. Jammer dat ze geen 3 roze mokken hadden. Die grijze vind ik zelf ook wel erg leuk.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.