Als er een video is die ik leuk vind om te maken, dan zijn het Q&A-video’s. Ik vind het altijd enorm leuk om te weten wat jullie van mij willen weten en ik ben dol op het beantwoorden van vragen! Nu ik in verwachting ben, is het natuurlijk supertof om een Zwangerschap en Baby Q&A op te nemen. Ik geef onder andere antwoord op jullie vragen over of ik een voorkeur heb voor een meisje en welke kwaaltjes ik zoal heb.

Ik vind zelf dat het een hele leuke video is geworden en ik doe een hormonale explosie uit de doeken, dus leuk is de video zeker! Heel veel kijkplezier!

16 Comments

 1. Als eerst gefeliciteerd! Wat fijn dat het gelukt is en wat een verrassing dat het voor de behandeling gelukt is. Misselijkheid is niet leuk! Hoop dat je er snel van af bent! Ik snap je wel dat je nog niet het gevoel van echt hebt. Bij mij kwam het ook pas echt echt toen wij het geslacht wisten! Fijne zwangerschap gewenst!

 2. Mooi dat je zo openhartig en eerlijk spreekt over alles en iedereen beantwoordt. Schrijven is wat dat betreft toch iets gemakkelijker soms dan praten. Leuke video!

 3. Gefeliciteerd!!

  Ik ben ook mama van twee, De tweede kwam bijna vijf jaar na ons dochter. Ik heb wel een combinatietest laten uitvoeren (ivm leeftijd) en de uitslag was hartverscheurend (1 op 6). De vragen die jij jezelf stelt, van joh zou ik het aankunnen e.d. Dat recht heb je, jij weet als enige hoe je leven in elkaar steekt en of je het allemaal wel aan zou kunnen.
  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een vruchtwaterpunctie, daaruit bleek dat er niets aan de hand was. En een paar maanden later waren we ouders van een gezond zoontje. Verassing! We wilden het geslacht nl. niet weten.

  Nog heel veel succes met je zwangerschap en vooral genieten!

 4. Proficiat me je zwangerschap! Ik moedig elke vrouw aan om zo openhartig te zijn als jij hier bent in deze video!

 5. Zooo herkenbaar! Het laatste deel, bedoel ik dan. Ik ruik ook alles heel sterk, echt bloedirritant. Ik hoop dat je snel helemaal kunt genieten van het feit dat je toch écht wel zwanger bent, maar volgens mij heb je je beebie al gevoeld dus dan komt dat ook heel snel, toch! Bij mij duurde het best lang omdat ik in de eerste periode zo hondsberoerd was! Maar nu… nog maar 3 weekjes! OMG! Geniet ervan! Ben benieuwd of het een jongetje of een meisje is!

 6. Superleuke video! En wat een irritante vent zeg, had waarschijnlijk hetzelfde gezegd. Zo vervelend als mensen in je personal space komen!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.