Ein-de-lijk heb ik weer een van jullie favoriete video’s! Mijn wish list op AliExpress was weer goed gevuld en ik besloot weer eens wat bestellingen te plaatsen. Natuurlijk had ik al deze items ontzettend hard nodig, haha. Er komen haar- en make-upproducten voorbij, maar ook leuke sieraden en andere accessoires.

Ga lekker zitten en geniet van deze video!

26 Comments

 1. Wat een leuke shoplog! Ik heb nog niet heel vaak wat bij Ali besteld. Maar wel bij wish. Ken je dat ook?

  • Eke Reply

   Ja! Wish is wel fijner vind ik, qua lay out, maar begrijp dat het wel duurder is!

 2. Ben dol op Ali! Shop er heel veel. Heb de app ook gedownload, maar of dat nu zo’n goed idee van mij was?

 3. ik heb er nog nooit besteld eigenlijk om de simpele reden dat je er niet met paypal kan betalen en dan voelt het toch als niet veilig voor mij

  • Eke Reply

   Je krijgt je geld terug als je je bestelling niet ontvangen hebt, anders zou ik het ook niet zo snel doen hoor.

 4. Haha, altijd op zoek naar een reden. Leuke spulletjes en de video is zeer vermakelijk. Ik heb er nog niet besteld en durf er met drie dochters ook eigenlijk niet te kijken

 5. Leuke spulletjes! Koop zelf eigenlijk nooit bij Ali, bijna alles bij Bol.com. Maar voor de musical die we maken dit schooljaar komt het vast wel van pas.

 6. Leuke video! Ik ben ook helemaal gek van Ali, maar nu ben ik ook mezelf aan het orienteren op Wish, ik hoor daar ook allemaal goede verhalen over…

 7. Ahhhh, ik wilde net zeggen: leuke oorbellen! Tot ze afbraken. Ik kon de kleur niet zo heel goed zien op beeld. Ik heb zelf al een poosje niets meer besteld en dat wil ik eigenlijk wel zo houden. Op een gegeven moment heb je wel even genoeg spulletjes. Het enige waar ik op dit moment voor shop is mooie kleding en dat doe ik nooit via Aliexpress

 8. Leuke video! Ik heb ooit een peppa knuffel voor Niel besteld bij ali express maar probeer er verder ver weg van te blijven. Ik probeer namelijk een beetje te minimaliseren (gaat heel goed met de feestdagen NOT!!)

 9. Haarkrijt; nog nooit van gehoord, maar klinkt leuk!
  Hoewel ik niet zo van de shopvlogs ben (als minimalist probeer ik sowieso vrij bewust te kopen), vond ik deze vermakelijk om te kijken. 🙂

 10. Ik moet toch ook echt eens gaan kijken. Collega’s gebruiken die website ook heel veel, niet voor cosmetica maar voor electronica.

 11. Wat goed dat je duidelijk maakt wat voor jou door de beugel kan en wat niet! Haatreacties zijn nooit fijn! Die blauwe handtas vindt ik wel een mooi exemplaar!

 12. Leuke aankomen. Het is alweer veel te lang geleden dat ik iets gekocht heb bij Ali. Ga voor de kerst toch nog maar even kijken

 13. Ik wil echt al heel lang bij Ali bestellen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.