Een gloedjenieuwe Styletonebox lag weer op me te wachten op de deurmat. Dit keer weer een enorm fijne box, die ik jullie moet laten zien!

Ga lekker zitten en kijk mee!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Leuke box! Ik ken deze nog niet. Moet eerlijk zeggen dat ik me nooit durf te abonneren omdat er inderdaad zo vaak iets in zit wat je niet gebruikt. Wat jij dus hebt met skincare. Ik heb dat precies andersom; ik hoef geen make-up maar wil juist skincare. Haha… Die eyelashes lijken mij ook spannend! En die CC Cream van Youth Lab is heel fijn! Ik smeer ‘m alleen onder m’n ogen omdat ik ook nogal een vet huidje heb. Frist lekker op!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.