Vanaf het moment dat ik besefte dat ik zwanger was, wilde ik het gaan vastleggen voor mijn kijkers. Stiekem ook een beetje voor mezelf, dat ik straks terug kan kijken op deze zo gewenste zwangerschap. Vandaag neem ik je mee in de eerste maand en komen de weken van positieve test tot een echo voorbij. Over een paar weken zul je een vervolg zien!

Heel veel kijkplezier!

3 Comments

  1. Fijn dat je zwanger bent. Hopelijk blijft alles goed gaan en kunnen jullie over een aantal maanden genieten van je kleintje

  2. Altijd gevaarlijk babywinkels… Je komt er nooit zonder iets buiten. Nu zelfs met mijn 2de opkomst geraak ik er nooit zonder iets buiten. Het is dan ook allemaal zo schattig!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.