Vorige week heb je mijn eerste adventkalender-unboxing kunnen zien, van het budgetmerk Essence. Vandaag heb ik er opnieuw een voor jullie, maar nu een van Make Up Revolution, een cosmeticamerk wat je bij verschillende Etos-filialen, maar ook online kunt kopen.

Ben je benieuwd naar de inhoud van deze adventkalender? Wil je exact weten wat er in zit en wat ik ervan vind? Ga dan zeker de video bekijken!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

5 Comments

  1. Leuk advent kalender, je ziet ze natuurlijk steeds vaker, maar deze is erg verrassend!

  2. Wat een coole adventkalender! Ik wil heel graag die van Rituals, maar mijn man snapt de hints niet hahaha!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.