Het was alweer even geleden dat ik een uitgebreide shopsessie had in de Action. De laatste tijd kwam ik er vooral om gericht iets te kopen en vermeed dan de verleidelijke paden, haha.

Maar nu Sinterklaas gevierd gaat worden, werd het wel weer tijd voor een sessie lekker snuffelen en oh, wat kwam ik een hoop leuke items tegen! Wil je exact weten wat ik kocht, kijk dan zeker nu de video!

15 Comments

  1. Ahh leuk, shoppen bij de Action blijft leuk en ze hebben altijd van die leuke hebbedingetjes. ik ga ook snel een kijkje nemen!!

  2. Kan geen filmpje bekijken maar de action blijft een van de leukste winkels en je vind er altijd wel iets. Vergeet nooit je big shopper als je hierheen gaat

  3. De Action heeft erg leuke dingen. Ik heb er de laatste tijd best wel veel gekocht haha

  4. Wat heb je leuke dingetjes gekocht. Oh je kat is zo schattig. Het leukste vind ik die speciale mandjes.

  5. Leuke video! Ik kom amper bij de Action, ben gelukkig ook niet prikkelgevoelig als het gaat om shoppen dus voor mij werkt de Action prima. Voor de kids koop ik er knutselspullen en voor de rest vraag ik me toch iedere keer weer af ‘zijn het kinderhandjes :-(‘ Wat een mooie poes heb je trouwens, cute!

  6. Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Die plastic gereedschapsset is ook echt tof! Ik kom ook altijd met een tas vol thuis!

  7. wat leuk gedaan zeg en wat blijft action toch een heerlijke winkel he!
    ik ga er toevallig straks ook weer heen al is het maar voor de schoonmaak spullen die ze hebben

  8. Ik koop altijd de cadeautjes voor de juffen in december bij de Action. Ik ga morgen meteen even kijken voor wat inspiratie

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.