Ein-de-lijk weer eens een video! Vorige maand heb je het moeten missen, mijn maandelijkse Styletone unboxing en in deze video vertel ik je waarom. Ik laat je ook alle items zien uit deze editie en vertel je wat ik ervan vind.

Ga lekker kijken!

7 Comments

  1. Leuk gedaan! Ik had de video van de week al gezien, maar had nog niet gereageerd. Ik had al heel vaak van de Stylebox gehoord, maar nooit echt ‘onderzoek’ gedaan ernaar. Dus ik heb het even gegoogled, maar zeker een leuk concept zeg! Nu snap ik dat alle beautybloggers ermee weglopen, leuke producten zaten er ook in!

  2. Leuke video meid. Een leuke inhoud van de box. Ik gebruik Stage al 3 jaar nu. Ik ken het door mijn tante. Hun paintstick en compactpoeder is echt goed.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.