Een video die ik SUPERLEUK vind om te maken: een Q&A-video. Deze keer met vragen zoals wat er op mijn Bucket List staat, of ik in God geloof en wat ik maandelijks uitgeef aan boodschappen. Ook vertel ik je hoe mijn omgeving reageert op mijn website en wat mijn favoriete liedje van dit moment is.

Nestel jezelf op een lekker plekje en kijk!

 

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

5 Comments

  1. Leuk dat je weer een Q&A hebt gedeeld! Dat er steeds weer zo veel vragen komen dat je dit vaker kan doen!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.