Mijn allereerste maandvlog! Na 22 weekvlogs vond ik het mooi geweest, te weinig inspiratie om elke week een leuke vlog te maken. Daarom vanaf vandaag elke laatste dag van de maand een maandvlog. Ik laat je zien wat voor leuke (en minder leuke) dingen ik beleef en hoop je zo een inkijkje te geven in mijn leven!

Heel veel kijkplezier! Ik hoor graag of dit hernieuwde concept leuk is!

8 Comments

  1. Herkenbaar! Ik deed ook wat men aanrade op vaste tijden en regelmatig bloggen, maar het past niet in mijn leven. Goed dat je zo voor jezelf durft te kiezen. Maandblog vind ik een leuke vervanging. Wat ik mis is een zachte achtergrond muziekje wat de boel aan elkaar verbind. Maar dat is mijn smaak 😉

    • Eke Reply

      Goed dat je het noemt van het achtergrondmuziekje. Ik ben slechthorend en erger mij daar altijd aan bij andere YT’ers. Ik hoor dan de spraak niet meer, haha.

  2. Wat goed dat je deze stap hebt durven zetten. Je moet het voor jezelf ondervinden en daar kom je alleen maar achter door te doen. Ik vind het een leuk idee de maandvlog !

  3. Pingback: Make-upworkshop Mineralissima - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.