Begin september toog ik met mijn trouwe volger Moniek naar DM in Kleve. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en lekker kunnen kletsen over make-up, baby’s en andere vrouwenzaken. DM maakte mij heel wat knaken armer, maar ik heb een heleboel mooie producten gekocht die ik jullie graag wil laten zien.

Heel veel kijkplezier!

14 Comments

 1. Ik ben nog nooit bij een DM geweest Lees altijd dat ze zulke fijne producten hebben. Zo te zien zijn jullie ook goed geslaagd

 2. Dit ziet er een leuke shoplog eruit!
  Ik ga zeker eens kijken en op jouw kanaal abonneren.

  Liefs Naomi ❤

 3. Ik ben nog nooit in een DM geweest, maar ik had er al wel al eens over gelezen op een blog. Wel ga ik elk jaar voor de kerstperiode naar het Centro shoppingcenter in Oberhausen, dus ik ga eens kijken of er daar een DM is. Vet goedkoop, hou ik van!

  • Eke Reply

   Ik ga je blijmaken, want daar kun je zeker naar een DM! Helemaal leuk omdat ze rond die tijd hele leuke limited editions hebben!

 4. Leuk! Ik zie zo vaak mensen die naar Duitsland naar de DM gaan. Voor mij is Belgie makkelijker te bereiken dan Duitsland, maar ik denk dat ik maar eens een tripje moet gaan plannen in de herfstvakantie. 🙂

 5. Superleuke productjes heb je gekocht hoor. Sommigen gebruik ik namelijk ook. Toffe blogs. Proficiat.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.