Miss AliExpress is cheating! Een van mijn volgers tipte mij een tijdje geleden de website Wish. Ik keek even, maar ik vond het niet zo boeiend. Totdat ik een paar weken geleden wat advertenties via Facebook voorbij zag komen. Ik downloadde de app van Wish en begon te scrollen. Ik zag zoveel leuke items en plaatste er heel wat op mijn wish list!

Uiteindelijk na een zorgvuldige selectie plaatste ik mijn bestelling. Benieuwd wat ik kocht? Ga zeker kijken!

14 Comments

  1. Oow, zo herkenbaar! Heerlijk al die nutteloze prullaria. Je kussensloopjes vind ik overigens GEWELDIG. Ook die kitsche, maar daar kan ik ├ęcht niet mee aankomen hier! Ha ha ha.

  2. Ik krijg altijd zoveel reclame voor Wish, zoveel dat het vervelend wordt. Wel goed om te zien wat je krijgt.

  3. Super leuk! Heb daar ook wel eens besteld vind het wel irritant dat je voor elke product verzendkosten moet betalen zelfs als je meerdere dingen tegelijk besteld. Veel liefs

  4. Wat een leuke shoplog! Ik bestel zo nu en dan iets op Aliexpress. Dat lijkt er veel op dacht ik en hoor dat Ali net iets goedkoper is dan wish. Toch ga ik wel een keer kijken op wish.

  5. Helemaal mee eens over de verzendkosten per product, dat is volgens mij hoe ze dan nog iets verdienen denk ik. Maar ik weet niet of dat bij Alie Express anders is, daar moet ik nog een keer iets bestellen. Ik vind de wish app ook mooier daardoor grijp ik daar sneller naar + a.e app is bij mij super langzaam met laden.

  6. Wauw, wat een leuke spullen heb je gekocht! Ga zelf altijd naar Aliexpress maar ga hier toch eens rondkijken.

  7. Wat heb je leuke spulletjes besteld? Ik blijf van die sites af want anders blijf ik kopen

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.