A new week uit het leven van mevrouw Brouwer – Brouwer en haar gevolg! We deden weer saai boodschappen, gingen naar een grotere speeltuin, aten taartjes met zijn drieen en bezochten een pannenkoekenrestaurant met een megaleuke speeltuin. Heel burgerlijk en fijn allemaal!

Ga lekker kijken!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

6 Comments

  1. Die taartjes!!! Ik ben helemaal geen zoetekauw en sla vaak taart over, maar die lust ik wel hoor!

  2. Leuke vloggg, moet je vaker doen. Niks leuker dan kijken in het leven van een ander, haha! En taart is fijn.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.