Het is weer tijd voor de weekvlog! Inmiddels al nummer 20, dus vaste prik op zondag! Het is weer een wat langere zoals jullie gewend zijn! We picknickte, speelden in het bos, ik ging naar de kapper en het 40-jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders resulteerde in een brakke zondag!

Ga lekker hangen en kijk!

4 Comments

  1. Wat spannend dat jij zelf je haar durft te kleuren. Vroeger heb ik dat ook een paar keer zelf gedaan, maar daar ben ik mee gestopt nadat ik een keer eindigde met een oranje coupe omdat ik zelf mijn haar wilde blonderen. Sindsdien heb ik het laten kleuren bij de kapper, maar nu heb ik helemaal geen verf of kleur meer in mijn haar. Even niets…

  2. Goed dat ik hier terecht kom! Moet deze week zeker nog naar de kapper want ik vertrek op reis dit weekend.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.