Hoe heerlijk is het thuiskomen en er ligt een kakelverse box op je deurmat? Helemaal als begin van een heerlijk weekje vakantie!

Ik nam de video op met mijn nieuwe spiegelreflexcamera, maar halverwege kwam ik erachter dat ik helemaal niet aan het opnemen was, haha. Snel een nieuwe poging met mijn oldskool Smartphone. Ik beloof je een korte maar krachtige video met een aantal superleuke items! Heel veel kijkplezier!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

6 Comments

  1. Wat leuk! Ik vind een unboxing echt leuk om te zien of lezen. Wat een leuke producten. Veel plezier ermee:)

  2. Dat lijkt me zeker fijn thuiskomen! Net alsof Sinterklaas is geweest : )
    Heerlijk zo’n doos uitpakken. Ik kan me voorstellen dat je daarvan kunt genieten.

  3. Ik vind die matte lippenstift juist erg mooi! Hij lijkt een beetje oranje-rood, maar het kan zijn dat de kleur niet precies overkomt natuurlijk. Ook het voetenmasker lijkt me heerlijk! Zo’n pakje uitpakken is natuurlijk al een feestje op zich :-).

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.