Ik vind dit ZO leuk he, vragen beantwoorden! Of het nou jullie vragen zijn, of in dit geval van een website die willekeurige vragen “uitspuugt”. Je krijgt sowieso antwoord op de vraag wat mijn stomste baantje ooit was, of ik slimmer ben dan mijn ouders en of wat mijn gekke eetcombinaties zijn.

Ga lekker genieten van een video vol gekke vragen met misschien nog wel gekkere antwoorden!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

6 Comments

  1. Sharon Bell Reply

    Hoe omschrijven jouw vriendinnen jou????
    Ik omschrijf jou als mijn SFAM (sister from another mister), mijn best bitch, je zit vol tactloze gitzwarte humor, je neemt jezelf niet te serieus, ik vind je grappig en na het zien van deze vlog ben ik erachter dat we nóg meer overeenkomsten hebben.
    I loooooove de herfst en I love boerenkoolstamppot.
    Dusse, jouw vrienden kijken wel hoor!!!!

  2. Mayonaise! Je kan het overal bij doen, zou ik bijna willen zeggen. En popcorn met karamel is ook echt lekker! Ligt hier in de kast 🙂

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.