Deze weekvlog start op woensdag in plaats van op maandag, zoals jullie gewend zijn. In mijn vorige weekvlog kon je al zien dat mijn oog wat dikker werd, maandag en dinsdag was het erg vervelend en pijnlijk en had ik daarom dus ook geen zin om te vloggen.

Vanaf woensdag kun je zien dat ik een nieuwe ring kreeg, ik ruimde lekker op en we hadden heel veel tijd samen wat ik erg fijn vond. Ga lekker kijken!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Leuk hoor zo’n weekvlog. En wat heb je een heerlijk babbelend jongetje om je heen!! En voor je volgende vlogs: veel plezier met het maken er van.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.