Oh jongens, ik heb zo’n leuke week achter de rug! Hij vrat energie, maar wat heb ik genoten! Are you ready voor veel tijd met Max, een supertof event van Benefit en een fijne tijd met mijn sister from another mister, Sharon?

Gaat u zitten, of liggen, wat u blieft en geniet van een superfijne weekvlog!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

3 Comments

  1. Hahaha, mijn 15 minutes of fame. Mensen herkennen me al op straat en hart van Nederland heeft ook al gebeld….

  2. Pingback: Weekvlog #16 | Nieuwe ring, opruimmodus en heel veel familytime! - EkeBrouwer.nl

  3. Oeh Benefit! Kende dit merk nog niet! Wat is je favoriete product?

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.