Een aantal weken geleden heb je natuurlijk het artikel al gelezen dat ik schreef over AliExpress, met uitleg hoe AliExpress werkt en de beste tips en trics voor al jouw aankopen. Omdat het overgrote deel van mijn Youtube-abonnees niet op mijn website komt, besloot ik een video op te nemen, zodat zij ook op de hoogte zijn. Wellicht dubbel voor jou, als je het artikel al gelezen hebt, maar zeker waardevol als je liever een video kijkt.

Heel veel plezier bij het kijken van mijn nieuwe video!

7 Comments

    • Eke Reply

      Wat jammer dat je eerste ervaring dan zo is hรจ? Ik raad het je zeker aan om nog eens te kijken!

  1. Ik ben echt dol op Aliexpress! Ik bestel er niet super veel meer op, want qua kleding vind ik gewoon echt shoppen leuker dan online bestellen. Maar sieraden, telefoonhoesjes etc. bestel ik er wel

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.