Mijn favoriete maandelijkse pakketje is er weer en ik kan je vast verklappen dat de Styletonebox van juli 2017 allerminst tegenvalt!

Ik laat je zien wat Styletone in de box heeft gedaan, vertel je meer over de producten probeer ze uit, waar mogelijk.

Je kan de video hieronder bekijken!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

7 Comments

    • De video was alleen niet hoe het bedoeld was. De onge-editte versie online gezet sorry voor de onprofessionele indruk!

    • De video was alleen niet hoe het bedoeld was. De onge-editte versie online gezet sorry voor de onprofessionele indruk!

Write A Comment