Als je niet zo YouTube-minded bent, dan zegt de titel van mijn nieuwste video je waarschijnlijk helemaal niets. Toch is het best een populair format, je broer, vriend, man, gay best friend die je make-up doet. Het liefste iemand die niet zo handig met cosmetica is, zodat het een lekker stuntelige video gaat worden waarin je veel lacht en je er aan het einde nogal vreemd uitziet.

Omdat ik mijn geliefde Jeroen niet zo ver kreeg en dit vertelde aan mijn broers (in de hoop dat een van hen zo gek was), bood tot mijn grote verbazing mijn broer David aan om samen deze video op te nemen. Ik heb ontzettend gelachen en was positief verrast over hoeveel David al wist. Kleuren combineren is niet zijn sterkste kant, maar hij doet zeker zijn best!

Echt, ga deze video kijken! Ik garandeer je 20 minuten (sorry, het lukte me echt niet om hem korter te maken) plezier met een verrassende look als einde!

4 Comments

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.