Je denkt wellicht: “Euh, hadden we niet laatst al zo’n video gezien?” Klopt! Maarrrrr, ik kocht een nieuwe Alex-kast bij Ikea en veranderde daardoor het een en ander in de indeling van mijn stash. Een hoop meer ruimte waardoor je ook mijn spullen beter kunt bekijken. Kopje koffie, lekker zitten en kijken maar!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

1 Comment

  1. Wat heb je veel make-up en wat is dat allemaal mooi opgeruimd. Bijzonder dat je van niets naar alles ging trouwens 🙂

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.