Vandaag kun je kijken naar een iets minder saaie weekvlog dan vorige week, want er gebeuren best een aantal leuke dingen. Ik kookte er op los, kocht twee hele leuke items die ik met jullie unbox en jullie kunnen meekijken met twee leuke weekenddagen. Ga lekker zitten en enjoy!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Oh ik heb ook de D5300! En hij is FIIIIIIIIIIJJNN! Nog steeds heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Veel plezier ermee!

    • Eke Reply

      Oh wat leuk Anne! Het is wel een heel gepuzzel hoe hij werkt, haha. Heb jij nog tips die ik echt moet uitproberen?

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.