Er gaat inmiddels geen maand meer voorbij waarin ik niet iets op AliExpress bestel. Mijn inspiratie haal ik uit shoplogs van anderen, af en toe even random op AliExpress koekeloeren en wat items van mijn wishlist halen. in deze AliExpress Shoplog laat ik jullie mijn laatst geshopte items zien zoals voorwerpen met unicorns, telefoonhoesjes, oorbellen en nog veel meer! Ga lekker kijken, linkjes naar de artikelen vind je onder de video op YouTube!

9 Comments

  1. Die telefoonhoesjes met panterprint en glitters, wauuw!! En voor dat geld! Ik ben verkocht!
    De andere spulletjes (confetti) ook leuk, kan ik goed gebruiken als kleuterjuf..

  2. Goed idee om daar spulletjes te kopen om je foto’s op te leuken. Ik ben inmiddels verslaafd aan de Wish app komt ook allemaal uit China. Trouwens wel handig die prijsjes in beeld!

  3. Oh jeej, het begint bij mij ook direct weer te kriebelen om los te gaan op Aliexpress. Ik heb vorige week – voor het eerst – een aantal bestellingen geplaatst. Ben zo benieuwd hoe de items zijn als ik ze ontvang. Ik denk dat ik eens even ga kijken voor wat telefoonhoesjes. Dat rosé gouden glitter hoesje is wel heel erg leuk!

  4. Ooh die slinger en die confetti vind ik heel mooi! Ik ga ook een kijkje nemen denk ik!

  5. Ik probeer nog steeds om aliexpress wat te ontwijken, bang voor een verslavende tijd…. Leuke spullen heb je besteld

  6. Ik ontwijk alieexpress echt expres :’) Ik weet dat ik ga doorslaan in het kopen van foto deco haha. Wel leuke dingen heb je gekocht

  7. Wat een leuke video! Je gaf me weer heel wat inspiratie. Thuis ligt ook een hoop pakjes te wachten tot ik ze unbox voor een video. Ik weet weer wat te bestellen!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.