Ik hoop dat je even lekker hebt kunnen uitslapen en vol goede moed aan deze laatste dag van de week bent begonnen. Ik neem je mee in een week waarin ik lekker met Max koekjes bakte en puzzelde, heel veel me-time had en ik je kennis laat maken met mijn ontzettende fijne zangstemmetje, haha. Ga lekker zitten and enjoy!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

    • Eke Reply

      Hahahaha. Nou, je kunt je vast indenken dat er niemand wat bavann wilt weten

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.