Alweer de vierde weekvlog! Deze week zo’n leuke week waarin ik een ontmoeting met een van de vier bloggers die mij inspireren gepland heb staan. Maar buikgriep deed ook zijn intrede en kon wel eens deze ontmoeting in het water laten vallen. Ook bracht ik ontzettend veel tijd door met Jeroen en Max, iets wat mij zeer goed beviel! Kijk je mee?

4 Comments

  1. EINDELIJK JE VLOG BEKEKEN! Excuses, had het veel eerder willen doen maar was druk, haha. Wat een super leuke vlog! Je doet heel veel beter dan ik, haha! Vervelend dat je je ziek voelde.. Nu wel weer beter al toch? Het heerste ook echt he, typisch.. Twee afmeldingen die avond ook vanwege buikgriep en ik kostte de dag ervoor ook nog alles onder, haha. Het was een EER om je te ontmoeten Eke, écht. Jij vond het leuk mij te ontmoeten? Ik vind het super fijn jou te ontmoeten. Bedankt voor de hele lieve woorden, je bent een dierbare en super loyale bezoeker en dat zal ik nooit vergeten

  2. Zo te horen heb je een leuke dinsdag gehad met Irma 🙂 En wat leuk dat je Elise Joanne en jij elkaar zo tof vonden, zoals ik hierboven lees 😉 En haha, doet jouw peuter ook altijd zijn schoenen uit? Die van mij wil ze niet eens meer aan 😉
    Je operatie is natuurlijk al geweest, wat fijn dat-ie goed is gegaan <3

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.