Een dag in de maand kijk ik reikhalzend uit naar de komst van de postbode en dat is de tweede donderdag van de maand. Waarom? De Styletonebox valt dan weer met een harde plof op de mat. Vaak kan ik niet wachten met het openmaken van mijn favoriete doosje, maar wacht ik altijd braaf tot het moment dat ik het kan filmen en dus met jullie kan delen. Ik kan nog heel veel vertellen, maar zullen we maar gewoon gaan kijken hoe de unboxing van de Styletonebox van april 2017 is?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

5 Comments

  1. Heel leuk om elke maand weer zo’n box vol nieuwe producten te ontvangen! Er zaten mooie producten bij!!

  2. Het leuke aan deze boxen vind ik dat je merken te zien krijgt die (voor mij!) niet zo bekend zijn 😀 Leuk gedaan weer Eke!

  3. Wat een leuke producten. Veelal onbekend voor mij, maar aan de andere kant ook weer handig. Lijkt mij erg leuk om elke maand een box te krijgen met leuke producten.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.