Jullie weten het inmiddels wel, de man en ik willen heel (heelheelheel) graag meer kinderen en zijn daar ook al een tijdje mee bezig (om het maar even plat te zeggen).

Dat het niet zonder slag of stoot gaat is misschien niet bij iedereen bekend, maar dan is het maar gezegd: het duurt al een tijdje.

De blikken naar mijn buik (of vetrol, haha) blijven steeds langer boven mijn broek hangen en jullie zullen je wel de grote vraag stellen: Ben je zwanger???

Video

Ik vertel je ALLES in de video van vandaag. Je gaat het toch zeker wel kijken?

9 Comments

 1. Wat heftig meid! Hopelijk ben je snel zwanger en kun dit hele gevoel achter je laten, dikke knuffel voor jou.

 2. Oh ik leef met je mee.
  Heel moedig van je.
  ik heb na een miskraam ook heel lang moeten wachten voor ik terug zwanger werd.
  Heel irritant als mensen zeggen dat je er niet aan mag denken… je hebt geen knopje om uit te zetten.
  Ik duim.

 3. Wat heftig maar ook wat knap dat je dit in een video (!) zo open durft te vertellen!
  Ik hoop dat je een positieve uitslag krijgt straks na de operatie en het snel wel gaat lukken:).

 4. Lieve Eke, wat een heftig verhaal. Ik snap dat je op de goedbedoelde adviezen van je omgeving niet zit te wachten. En wat moedig van je dat je dit gewoon voor de camera durft te vertellen. Wat mooi dat je je zo open stelt.
  Je zegt dat het misschien niet eerlijk is dat je een beetje jaloers bent op mensen waarbij het wel lukt, maar ik begrijp je helemaal. Ik ga heel hard voor je duimen en heel veel succes met de operatie, ik ga je verhaal in de gaten houden <3

 5. Ahhhh 🙁
  Snap helemaal wat je bedoeld! We hebben er twee zomaar gekregen, geen moeite. De derde liet bijna twee jaar op zich wachten. Elke maand weer de vreselijke teleurstelling en dan mensen die zeggen dat je blij mag zijn dat je er gewoon twee hebt. Echt ongelooflijk. Maar ook bij ons niks geks te vinden. En uiteindelijk dus toch wel zwanger geraakt van onze derde. Dus wil gewoon zeggen dat er altijd hoop blijft :*

 6. Pingback: Als een tweede zwangerschap niet lukt - Deel 1 - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.