Nadat je vorige week mijn vijf beste video’s kon zien, is het deze week tijd voor mijn vijf slechtst bekeken video’s. Je zal misschien denken: “waarom wil je dat uberhaupt laten zien?”. Ach, een beetje zelfreflectie kan geen kwaad toch? Ik denk namelijk dat ik er met het schrijven van dit artikel ook voor mijzelf achter kan komen waarom deze video’s zo slecht bekeken zijn.

Beginnende blogger

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig met bloggen en video’s maken, een beginnende blogger dus. Op dit moment zo’n half jaartje ongeveer, waarvan ik sinds twee maanden deze website heb. Ik ben best trots dat ik in die periode gegroeid ben in wat ik doe. Daarmee doel ik niet perse op bezoekersaantallen en volgers, maar meer qua ontwikkeling.

Ik ga aftrappen met nummer vijf!

Nummer vijf

Op nummer vijf kun je een van de duizenden delen (ja echt, what was I thinking) waarin ik je laat zien wat ik in mijn Make-up Stash heb aan producten. Deze keer over foundations en BB-creams. Blijkbaar vonden niet heel veel mensen het boeiend om te weten welke producten ik daarvoor heb en gebruik, want de video is slechts 28 keer bekeken. Mocht je weten waarom het niet zo interessant is? Laat dan gerust een reactie achter. Maar wel eerst de video kijken he? ๐Ÿ˜‰

Nummer vier

Op nummer vier is er plek voor een Favoriete Vrijdag-video: Maybelinne The Blushed Nudes met een ooglooktutorial met 26 views. In de eerste twee a drie maanden van mijn start als beautyblogger liet ik iedere vrijdag een van mijn favoriete producten zien. Dit palette is overigens nog steeds een grote favoriet. Waarom deze niet scoorde? Ik kan het je niet zeggen. Wel zag ik dat de naam van het palette in de titel van de video verkeerd was gespeld (Blushing in plaats van Blushed), dus wellicht daarom? Ik heb het wel meteen aangepast, haha.

Nummer drie

Toen ik eenmaal het fenomeen TAG-video’s ontdekte, ben ik als een malle dit soort video’s op gaan nemen. Mocht het je niks zeggen: een TAG is een vragenlijst die circuleert onder bloggers. Je noemt dan in de video van wie je de TAG hebt overgenomen of door wie je bent genomineerd (getagd dus in feite). Het zijn vragen met een bepaald onderwerp. Van Beauty tot een autogerelateerde vragenlijst. In de video geef je dus antwoord op deze vragen en zo kan jouw kijker je beter leren kennen.

Tja, wat zal ik zeggen. Mijn BeautyTAG-video scoorde niet zo best zeg maar. Deel 1 haalde 23 views. Ai.

Nummer twee

We gaan rap richting het einde van dit artikel (gelukkig maar, haha). Op nummer twee staat opnieuw een Favoriete Vrijdag-video met dit keer mijn blije gedachtes over Vitamin E-dagcreme van The Bodyshop. Ik neem de video op mijn bed op en ik wil je vast waarschuwen voor het heen en weer schudden van het beeld. Ik heb werkelijk geen idee hoe dat kwam, haha. Zeker respect voor de 20 kijkers, hihi.

Nummer een

Ah eindelijk, daar issie dan! Kan ik dit artikel mooi afsluiten, wat heel tof vond ik het niet om geconfronteerd te worden met mijn mislukkingen. Maar hey, I did it!

Op nummer een kun je het tweede deel van mijn BeautyTAG-video zien. Na deel 1 zijn waarschijnlijk wat mensen afgehaakt en dachten: hell no, deel 2 gaan we zeker niet kijken. Durf jij het aan en duw je die 16 views wat omhoog?

Nou, you’ve made it. Ik ben trots op je dat je dit artikel wilde lezen, haha.

 

 

10 Comments

  1. Ik vind het heel goed dat je dit online zet. Er zijn veel mensen die dit niet durfen maar jij wel ๐Ÿ™‚

    • Eke Reply

      Dankjewel! Ik vond het uiteindelijk ook best een beetje deprimerend tijdens het maken van het artikel, haha. Maar goed, wel weer grappig om te maken.

  2. Ik vind de video’s toch niet echt verkeerd, dus echt gek waarom ze slecht bekeken zijn, misschien uit je tijdperk dat je nog niet veel volgers had? Ik merk dat ik ook niet snel oudere video’s terug ga kijken bij vloggers die ik volg.

    • Eke Reply

      Oh dankjewel, Veronique! Het kan daar inderdaad ook aan liggen hoor, want toen had ik maar drie volgers ofzo, haha. Ach, wie weet worden ze ooit trendig ๐Ÿ˜€

  3. Pingback: Eke's week: week 44 met koken, challenges en een fotoshoot - EkeBrouwer.nl

  4. Balen dat deze vlogs niet zo goed werden bekeken. Zelf vind ik het vaak ook lastig om in te schatten wat mensen interessant vinden en wat niet.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.