Week 47 alweer. Nog even en dan leven we alweer in 2017! Hebben jullie een beetje zin in de feestdagen?

Maar goed, laat me je vertellen over mijn week!

Zondag

Onderweg

Vanmorgen ontbeten we heerlijk met zijn drietjes en daarna ging ik even lekker Make-Uppen. Rond twaalf uur sprong ik in de auto en reed ik richting Rijswijk voor een heerlijke High Tea met mijn lieve vriendinnetje Erica.

High Tea Rijswijk

We kletsten gezellig bij en genoten van de heerlijke hapjes. Wist je trouwens dat ik een website over High Tea heb? Het heet Hightealovely en je kunt er recensies lezen van High Tea-locaties door het hele land. Aanrader hoor!

Ik was voor zessen thuis en kon dus gezellig met mijn mannen pannenkoeken mee-eten!

Maandag

Vandaag weer aan het werk! We werden een paar uur getroffen door een computerstoring, dus daar konden we even niets mee. Gelukkig hebben we altijd nog een archief waar stapels werk ligt te wachten, haha.

Werkplek

’s Avonds schreef ik een artikel over bloggers die mij inspireren. Deze komt aankomende dinsdag online!

Dinsdag

Max&Mamma-dag deel 1 van deze week! We zouden met mijn vader naar een tuincentrum in Almere gaan waar hij een hysterische kerstafdeling (ideaal uitje voor een glitterliefhebbende peuter) had ontdekt, maar ik skipte deze afspraak even omdat ik lekker thuis wilde zijn. Max en ik deden boodschappen (oh, wat vind ik dat verschrikkelijk, normaal neemt de echtgenoot gelukkig deze taak op zich) en waren in huis lekker bezig.

boodschappen

Nadat ik Max op bed had gelegd voor zijn middagslaapje begon ik als een malle foto’s te maken voor de Makeupmusthaveschallenge op Instagram. Ik hoorde veel dierengeluiden uit Max zijn kamer komen: hij zat lekker te klooien met de Ark van Noach, haha.

Ook werd ik flink chagerijnig van het feit dat er een storing was bij de host van mijn website. Het geplande artikel van dinsdag kwam niet online en daar baalde ik flink van. De storing heeft uiteindelijk zo’n 36 uur geduurd.

Woensdag

Vandaag een fotoloze dag, helaas! Wel kwam aan het einde van de middag mijn artikel van dinsdag eindelijk online. Een teken dat mijn website weer te benaderen was! Je gaat Tien dingen die mij gelukkig maken toch wel even lezen he?

Donderdag

Laatste werkdagje! Ik had een fijn gesprek met een semi-leidinggevende collega en dat gaf mij veel motivatie om mijn schouders eronder te zetten. Ik had daardoor ook een lekkere werkdag waarin ik veel werk kon verzetten, geeft mij veel zelfvertrouwen! Hoewel ik voornemens was om eerder naar huis te gaan om nog wat wasjes te draaien en onze tassen in te pakken, heb ik dat niet gedaan. Ik zat in zo’n lekkere werkflow dat ik daar even gebruik van wilde maken.

Na het eten en wat voorbereidingen voor ons weekendje weg, plofte ik op de bank en keek ik naar twee podcasts van Anouk: Fake it till we die. Hierin eet ze met verschillende gasten en praten ze over allerlei actuele (en minder) actuele onderwerpen.

Anouk

Ik ben erg onder de indruk van Jiggy Djé, een rapper. Ik kende hem niet, maar hij heeft interessante denkbeelden (en is ook niet heel vervelend om naar te kijken, haha).

Maar dan mijn video die vandaag online kwam: mijn derde Aliexpress-shoplog, Heb jij hem al gezien?

Vrijdag

Vandaag brachten we bijtijds ons ventje naar mijn ouders, want wij gaan met zijn tweeën een weekend weg. Duitsland, een van onze favoriete bestemmingen. Jeroen spreekt goed Duits en ik ben dol op DM: prima combi, haha.

Op de heenweg deden we Roermond aan, voor de Outlet waar een winkel zit waar Jeroen graag zijn Crossfit-sportkleding koopt. Een detail: we hadden er niet bij stil gestaan dat Black Friday opeens zo hip is. Het was echt megadruk. Voor sommige winkels stonden zelfs rijen.

Rijen

Na een uurtje had ik het wel gezien en wilde graag even ergens rustig eten. Na een overheerlijke Oostenrijkse Schnitzel (met kaas/spekjessaus en rosti, yum) stapten we in de auto om richting ons hotel in Siegburg, Duitsland te rijden.

Siegburg

Rond 16.30 uur kwamen we aan in het hotel en verkenden we de boel een beetje. De kamer is simpel, maar schoon, nieuw en een prima bed en badkamer.

Kamer

Het uitzicht is prachtig! We kijken uit op de Michaelsberg Abdij, een oud klooster.

abdij

’s Avonds gaan we het stadje bekijken. Na wat winkels besluiten we bij een leuk burgertentje te gaan eten. Heel gezond weer, haha.

20161125_190153

Vooral de zoete aardappelfrietjes zijn heerlijk, ik ben er dol op! Na een wandelingetje komen we weer bij het hotel waar we wat lezen en tv kijken. Rond 23 uur gaan we lekker slapen.

Zaterdag

Na een ontbijtje rijden we naar Keulen. Wat een fijne stad om te rijden, het is echt heerlijk rustig. In de parkeergarage zagen we deze grappige parkeerplekken voor vrouwen.

frauparkplatz

Na een mooie jas bij G-star gekocht te hebben voor Jeroen, een selfiestick en inpakpapier bij Primark voor mij en een lekkere donut met warme choco bij Dunkin Donuts, reden we door naar een voorstadje van Bonn voor de DM.

Dunkin Donut

Ruim € 100 euro armer, maar een hele voorraad aan verzorgingsproducten (en een klein beetje make-up rijker), verlieten we DM. Terug naar het hotel voor het avondeten. We hadden geen zin in moeilijk gedoe, dus aten we (alweer!) een schnitzel. Die van vrijdag was toch lekkerder, haha.

Schnitzel hotel

Dit was alweer mijn week 47! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Zondag gaan we naar het ontbijt weer naar huis, snel ons ventje ophalen en knuffelen! Maandag en dinsdag ben ik vrij, lekker even thuis aanrommelen. Volgend weekend vieren we Sinterklaas, verder nog niet veel spannende plannen, maar dat kan altijd nog veranderen!

 

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.