Hallo lieve mensen! Vorige week geen Eke’s week omdat ik grotendeels in bed lag te suffen vanwege griep. Deze week voel ik me al iets beter en neem ik jullie weer mee in Eke’s week: week 45.

Zondag

We zijn vanwege het 40-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders een weekend in Egmond. Een flinke groep mensen: mijn ouders, vier broers en met hun vrouw, mijn man en ik natuurlijk en negen kleinkinderen van nul tot zeven jaar. Een gezellige boel dus! Zaterdag kwamen we aan en lunchten we aan het strand. ’s Avonds aten we heerlijk en deden we spelletjes (Wie ben ik?, Triviant en Poker) en kletsten we wat af. Maar we hadden het over zondag, haha. Na het ontbijt pakten we onze spullen weer in en reden we naar Schoorl waar we in een supermooie omgeving lekker wandelden.

Schoorl

Hierna reden we door naar Camperduin voor een afsluitende lunch. Mijn broers, vrouwen en kinderen gingen nog even lekker uitrauzen op het strand, maar wij reden weer naar huis. Tijdens deze rit hebben we voor mijn gevoel heel Noord-Holland gezien, haha. Het was weer heerlijk om thuis te zijn en om 21.30 uur lagen we al op bed, ik sliep heerlijk!

Maandag

Normaal werk ik op maandag, maar omdat ik in het weekend niet aan wassen toekwam doordat we weg waren, besloot ik dit vandaag te doen.

Wassen

Ook deed ik een boodschapje, maakte ik foto’s voor de Makeupmusthaveschallenge waar ik aan meedoe, schreef twee artikelen voor mijn website en nam twee video’s op.

willem holleeder

’s Avonds keek ik een documentaire terug over Willem Holleeder, een man die mij erg intrigeert. Niet dat ik hem bewonder, absoluut niet, maar meer de inkijk in zijn wereld, snap je?

Dinsdag

Vandaag een dagje met zijn drietjes gepland: naar De Eemhof (Center Parcs) om daar lekker te zwemmen.

Eemhof

Rond de middag gingen we weer naar huis. In de auto viel Max als een blok in slaap. Vrij bijzonder, want dat komt bijna nooit voor. Verder een rustig middagje en avond. Wat opruimen, dat soort werk. Ook kwam mijn artikel over mijn make-up wish list online, ik kreeg er leuke reacties op!

Woensdag

Vandaag een fotoloze dag, haha. De enige foto die ik maakte was voor Makeupmusthaveschallenge waar ik aan mee doe, maar die hebben jullie vast al voorbij zien komen op Twitter, Instagram of Facebook, gok ik zo.

Ik werkte vandaag en ’s avonds struinde ik Youtube af en deed wat administratieve klusjes. Zo boeiend…

Donderdag

Laatste werkdagje van de week alweer! Op de fiets naar het werk had ik dit prachtige uitzicht. Ik houd zo van de herfst!

fiets herfst

’s Avonds bracht ik Maximus naar bed en toen ik beneden kwam trof ik dit aan:

kaarsjes

De man had kaarsjes aan gedaan en een flinke mok thee klaar gezet, zo lief! We kletsten nog even wat en daarna ging ik wat artikeltjes schrijven, want doordat ik ziek was vorige week loop ik wat achter. Ook kwam vandaag mijn Q&A-video online, zo leuk om te maken!

Vrijdag

Max&Mammadag! We sliepen lekker uit en gingen rond elf uur richting de kapper voor Max. Een nieuwe, want ik ben niet zo tevreden over de vorige. Hopelijk bevalt deze wel, maar dat gaat vast goedkomen!

Daarna kochten we nog wat schoenkadootjes voor Max en kwamen we een vriendin van mij van de middelbare school tegen die ik jaren niet heb gezien. Leuk om even bij te kletsen!

’s Middags sliep Max lekker en stortte ik me op de torenhoge vaat en pakte de sinterklaaskadootjes vast in. Daarna gingen we, zoals elke vrijdag, lekker eten bij mijn ouders. In de avond deed ik nog het een en ander voor mijn website en keken we wat tv. Morgen zal ik er aan proberen te denken wel foto’s te maken, echt!

Zaterdag

Heerlijk weekend! Ik mocht uitslapen en na het ontbijt gingen Jeroen en Max zwemmen. Ik had mooi de tijd om even uitgebreid te douchen (en mijn kwasten schoon te maken).

opruimen

Ook was deze bende aan de beurt, ik moest even flink opruimen zoals je ziet! Ook begon ik vast aan de wekelijkse was, want morgen ga ik High Tea-en in Rijswijk!

Ons nichtje Ninthe kwam ’s middags en we bakten lekker pepernoten. Ze bleef eten en we aten heel ongezond een broodje knakworst. Dat was het eerste deel van het weekend alweer! Komende week staat iets heel leuks te wachten, maar dat kun je volgende week lezen! Tot dan!

 

2 Comments

  1. Leuk om mee te kijken in je week. Ik ben trouwens erg benieuwd wat voor leuks je deze week mee gaat maken ! Alvast veel plezier gewenst 😉

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.